El PP planteja mesures per a la recuperació econòmica de Calella

vila

Tot i no tenir representació a l’arc plenari de Calella, el Partit Popular, ha demanat crear un pla de reconstrucció. De fet els populars estenen la mà al govern i oposició, per ajudar per la recuperació econòmica de Calella amb tres mesures: demanen una rebaixa del 25% de l’IBI, anul·lar els trams d’aigua i que tothom pagui un preu base, i també reclamen rebaixar la taxa de residus comercials. Tot un plegat de mesures que els populars volen que ajudin a reactivar l’economia local.

El Partit Popular de Calella ha presentat tres mesures per a la recuperació de la ciutat. Demanen una rebaixa de l’IBI del 25% per alleugerir la pressió fiscal. Assegurant que des del 2013 l’impost s’ha apujat exponencialment. Josep Maria Vila és el secretari de la junta local del partit Popular a Calella.

Arriba un punt en el qual el 40% dels ingressos de l’Ajuntament provinguin de l’IBI ens sembla exagerat. Per això demanem una rebaixa del 25%. També demanem rebaixar la taxa de residus comercials dels negocis que han estat tancats.

També demanen poder reduir el preu base de l’aigua, en un moment en què el consum ha crescut.

Molta gent en comptes de pagar l’aigua a 0,23, l’està pagant a 1,80. Això es va posar per penalitzar el consum d’aigua, però si ara és obligatori perquè hem de rentar-nos més les mans, doncs que no resulti que la companyia d’aigua fa negoci sobre això.

Els populars són conscients que aquestes mesures es traduiran en una baixada dels ingressos del consistori, però insten al govern a prendre el compromís i a destinar recursos econòmics derivats d’altres activitats, per pal·liar els efectes de la Covid-19.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat