El cribratge al sociosanitari de l’hospital detecta 10 positius per coronavirus

10 nous positius per Covid detectats al sociosanitari de l’hospital de Calella després de fer un cribratge a tots els pacients de la planta de llarga estada. Segons el darrer recompte fet per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva hi ha un total de 51 persones ingressades als centres calellencs: 33 a l’hospital i 18 al recurs sociosanitari. En els darrers dies també s’han reportat 2 defuncions.

Tenint en compte l’últim recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 13 ingressos i s’han donat 7 altes. Dues d’elles les quals són pacients que s’han hagut de traslladar a un altre centre sanitari. També s’han notificat 2 defuncions.

Al sociosanitari amb el cribratge massiu fet després que dilluns es detectessin 2 positius, la xifra de pacients infectats per la covid s’ha elevat fins als 18. No s’ha registrat cap alta ni cap defunció.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 29 persones i n’hi ha 4 de confinades per contacte estret amb un positiu.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 715 punts i l’RT és del 1,56.  Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 602 punts i l’RT és del 1,35.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *