El debat sobre la seguretat seguirà al Ple Municipal d’avui

Coincidint amb el primer dia del febrer, aquest dijous és dia de Ple Municipal a l’Ajuntament de Calella. En l’ordre del dia hi ha 13 punts, dels quals dos són mocions relacionades amb el debat de la seguretat a Calella. Entre d’altres qüestions, també es debatrà una aprovació inicial de l’Ordenança de l’Espai Públic, per posar ordre a les penjarelles.

És dia de Ple Municipal a l’Ajuntament de Calella. Els representants polítics es reuneixen en aquesta sessió ordinària del mes de febrer en què es preveu que el debat sobre la seguretat continuïi després de la Junta de Seguretat Local d’ahir amb el Conseller d’Interior Joan Ignasi Elena. ERC presenta una moció per la millora de la seguretat local, en què pretén posar de relleu la importància de dotar-se d’un pla de seguretat local específic per la ciutat. La CUP recuperarà la reunió dels alcaldes de Junts al Maresme, en què demanaven poder expulsar els immigrants en casos de multireincidència i en presenta una moció relacionada.

Per la seva banda, el govern de PSC i Junts proposen una aporvació inicial de l’Ordenança d’Espai Públic, relacionada amb les penjarelles. També hi haurà modificacions en l’ordenança fiscal de l’ocupació de l’espai públic amb taules i cadires amb finalitat lucrativa.Entre d’altres qüestions burocràtiques, també es porta a ple un Reglament de funcionament del Sistema Intern d’Informació de l’Ajuntament de Calella, un Reglament regulador de l’Arxiu i dos punts relacionats amb l’ampliació de l’Hospital, que són l’aprovació definitiva del Pla Especial Ordenació Volumètrica i l’adfdenda d’actualització del protocol del Departament de Salut.

Entre els altres punts de l’ordre del dia, Calella En Comú Podem també proposa crear una Comissió Municipal de Festes que es faci càrrec de les Festes Majors.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *