Sentit adeu a l’expresident del CB Calella, Miquel Roger

Miquel Roger, qui va ser president del CB Calella entre els anys 1981 i 1985, ha mort aquest dimecres a Calella als 84 anys d’edat. Des de l’entitat esportiva s’ha posat de relleu el caràcter que va desplegar durant la seva presidència, aconseguint generar un caliu amb jugadors i tècnics que també es va traslladar als aficionats. L’alcalde Marc Buch n’ha destacat el seu compromís per l’esport i la cultura, definint-lo com un home de poble i de país. Els seus funerals tindran lloc demà divendres, 2 de febrer, a la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, a les 10h.

D’ençà que s’ha conegut la notícia del seu traspàs, el CB Calella i l’alcalde Marc Buch han recordat la seva figura amb missatges a través de les xarxes socials.

El vicepresident del CB Calella, Ferran Valls, ha recordat el moment en què l’actual directiva va fer-li entrega del reconeixement honorífic que se li va concedir, l’any 2022. Explica que transmetia passió i amor quan recordava el bàsquet d’abans.

El CB Calella i també l’alcalde Marc Buch han tingut paraules d’estima cap a la família de Miquel Roger.

Publicació de l’alcalde Buch a les xarxes socials

Miquel Roger va morir ahir a Calella als 84 anys d’edat. La vetlla es farà al Tanatori de Calella aquesta tarda, de quatre a vuit del vespre. Els funerals tindran lloc demà divendres 2 de febrer a la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, a les deu del matí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *