El Ple Municipal es reuneix aquesta tarda per debatre la modificació de les ordenances fiscals per al 2020

El ple començarà a les 17.30 h i es podrà seguir per Ràdio Calella TV.

Els grups polítics municipals estan convocats per aquesta tarda a participar en la quarta sessió del Ple Municipal d’aquest mes d’octubre. La d’avui s’ha convocat amb caràcter extraordinari i amb dos punts inclosos en l’ordre del dia, a proposta del Govern Municipal: la modificació de les ordenances fiscals per al 2020 i la desestimació de les al·legacions presentades en contra del conveni entre l’Ajuntament i Aldi Supermercats. El debat començarà a les 18.30h i es podrà seguir en directe per Ràdio Calella TV, al 107.9 FM i a www.radiocalella.cat.

Quant a les ordenances fiscals, la proposta del Govern Municipal consisteix en apujar els impostos, un 5,3% de mitjana, amb l’objectiu de quadrar el pressupost previst per al 2020. Els increments afectarien als tipus més generalistes, com la contribució, l’impost d’activitats econòmiques o el de construcció. Amb aquest increment s’espera aconseguir uns ingressos extres de 503.750 euros.

El segon punt de l’ordre del dia fa referència a les al·legacions en contra del conveni subscrit entre l’Ajuntament de Calella i Aldi Supermercats, que es proposa aprovar definitivament. S’eleva a Ple Municipal la desestimació del recurs presentat per Calella en Comú. Com els va avançar Ràdio Calella TV, l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial va formalitzar ahir mateix la retirada de les seves al·legacions.

La sessió extraordinària del Ple Municipal de Calella es podrà seguir en directe pel 107.9FM i per www.radiocalellatv.cat a partir de les 18.30h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *