El despreniment d’uns dipòsits d’aigua provoca un tall al Carrer Cervantes

Aquest matí el despreniment d’uns dipòsits d’aigua situats a la terrassa de l’Hotel Continental ha provocat un tall al Carrer Cervantes i el desallotjament de la part afectada dels edificis.

Segons ha pogut saber Ràdio Calella Televisió a través del cos de Bombers, el trencament dels suports de diferents dipòsits d’aigua situats a la part superior de l’edifici de l’Hotel Continental ha provocat el vessament del líquid al carrer i que algunes restes acabessin caient a la terrassa de l’edifici contigu. Aquest fet ha acabat provocant el desallotjament de les ales on s’han produït més danys.

Afortunadament, no s’han hagut de lamentar danys personals. Segons ha comentat el mateix cos de bombers uns minuts abans de produir-se el despreniment, un grup de persones es trobava a la terrassa del seu edifici preparant una barbacoa. Per sort, quan han caigut els dipòsits ningú es trobava allà.

A hores d’ara encara no se sap quan els veïns i els clients de l’hotel podran tornar a ocupar els seus allotjaments, ja que s’està comprovant que sigui segur. Des del cos de bombers s’assegura que l’estructura de l’edifici és segura i és per això que no ha estat necessari desallotjar-ne la seva totalitat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *