On viatgem els calellencs a l’agost?

Tourism planning and equipment needed for the trip on wooden floor

Les vacances d’estiu ens donen l’oportunitat de fer el viatge dels nostres somnis: tenim tot l’any per preparar-lo i fer guardiola i, el més important disposem dels dies que calen per per sortir a descobrir paisatges exòtics, espectaculars, desconeguts… Avui 1 d’agost comença el període vacacional per excel·lència, també a Calella per als qui no treballen directament o indirecta amb el turisme. Hem anat a l’agència Viatges Mistral per preguntar quines són les destinacions més demandades pels locals.

I la notícia és que s’han recuperat les ganes de pujar-se a l’avió i recórrer milers de quilòmetres. Ho ha explicat Albert Pedemonte, de l’agència de viatges calellenca.

Aquest any hem notat que hi ha ganes de fer grans viatges, a la Xina per veure la Gran Muralla; al Perú per veure el Machu Pichu; o al Japó per veure el Fujijama, per exemple (…) Fer la reserva amb temps és la garantia per poder accedir a la millor tarifa.

Recomana decantar-se per viatges especials, defugint de les capitals europees i altres ciutats i destinacions que, com les de platja, durant l’estiu reben milions de turistes. Però si això és el que es vol visitar, els professionals són capaços d’assessorar-nos per veure, per exemple de les Illes Balears, la seva cara més desconeguda. Aquest és el valor diferencial de contractar les vacances a l’agència.

Si vols anar a Mallorca buscarem un lloc més tranquil o alguna cosa per veure: Llucmajor, cales de Mallorca com Cala Ratjada; que és més tranquil que el centre… La Costa Brava també té llocs bonics: cases rurals o hotels amb encant per evitar les grans aglomeracions.

Evitar les aglomeracions, haver de fer cues per entrar a un museu o tenir taula en un restaurant segurament és un dels reptes que tenen aquells que, sí o sí, han de fer vacances a l’agost. Que també n’hi ha a Calella.

Podem dir que els calellencs sortim de vacances tot l’any. Qui no treballa al turisme viatja a l’estiu, però qui té relació amb el sector ho ha de fer a l’hivern. Fer el viatge somiat o una visita espectacular qualsevol època de l’any és bona; i a l’agost també. Però jo evitaria sempre llocs que estiguin plens de gent com platges o llocs de més renom”

Però si no teniu altra opció i el que voleu és encertar-la de ple en aquestes vacances si viatgeu en família i amb nens petits, des de Viatges Mistral ho tenen clar. Disneyland París és una aposta segura.

Aniria a Disney amb un combinat París o Brusel·les. Sempre hi serà i tot i que nosaltres tenim un producte molt bo com Port Aventura, potser una setmana és massa temps. Encara que hi ha l’opció de fer Delta de l’Ebre, Montblanc i Santes Creus per acabar al Parc, que és molt enriquidor sobretot pels nens.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat