“El día que todo cambió”, el curt sobre salut mental dels alumnes de l’Escola Pia

L’Escola Pia pot optar dimarts a endur-se un dels premis #JoHoCanvioTot. Un programa que organitza l’Hospital Sant Joan de Déu en col·laboració amb CaixaBank, que vol promoure projectes que millorin el benestar emocional dels joves. Hi han participat amb el curt “El día que todo cambió”. Un curtmetratge de 4 minuts molt colpidor, produït pels alumnes de 4t d’ESO de l’assignatura TicTac vídeo, amb el suport d’una productora audiovisual, i on mostren com se sent una persona quan conviu amb trastorns mentals.

Els creadors d’aquesta peça audiovisual han explicat al programa La Ciutat que el vídeo vol apel·lar a l’espectador perquè actuï i ajudi a les persones del seu entorn que es poden trobar en aquesta situació.

Amb aquest curt l’Escola Pia de Calella opta a endur-se un dels premis que es repartiran dimarts. A la convocatòria d’enguany hi han participat 16 centre educatius de tot Espanya. Es donaran cinc premis de 3.000 euros, cadascun d’ells. La meitat dels diners seran per a l’escola i la resta s’hauran de destinar a una entitat que treballi per la salut mental al territori. Els alumnes del centre calellenc, en cas de guanyar, han decidit destinar-los al Club Social l’Encenall de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital.

#JoHoCanvioTot és un canal promogut per Sant Joan de Déu que vol donar veu a tota una generació de joves per corregir els estigmes del passat i evolucionar en la manera en què la societat pensa i es relaciona.

Recupera l’entrevista al programa La Ciutat:

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.