Festival de música urbana aquest dissabte al pati de l’Ós

festival urbà

El pati de l’Ós acollirà aquest dissabte un festival de música urbana organitzat per l’Espai Jove de Can Saleta. Un esdeveniment cultural que vol apropar als joves del municipi a la cançó protesta amb concerts de rap, trap i drill. La jornada, que serà gratuïta i oberta a tota la ciutadania, començarà a les cinc de la tarda i s’allargarà fins a les deu del vespre.

Pel festival passaran grups com Teseo, Miqueas, Aka Dax, Zacka, Herald o Mayesty Lady. També s’obrirà un torn de micro lliure pels assistents més valents. Cindy Rando és la regidora de Joventut.

Estarem des de les 17 h de la tarda fins a les 22 h amb diferents concerts i també participació de micro obert, sempre que siguin respectuosos. A més, des de l’Espai Jove també hi serem presents amb una parada de sensibilització i prevenció.

Rando ha exposat que la proposta sorgeix dels usuaris de l’Espai Jove, els que fa temps que demanaven un projecte cultural de l’estil. La regidora de Joventut ha avançat, que el festival de dissabte serà en format reduït, però que, si l’experiència és positiva, s’emplacen a ampliar-lo de cara a futures edicions.

Hem volgut fer una activitat més cridanera, recollint les propostes que els joves ens demanen, ja que fa temps que tenien moltes ganes de fer alguna activitat relacionada amb la música. Serà un festival petit, que ens servirà de tastet i si va bé en un futur podem preparar un de més gran.

El festival estarà presentat per Felino Skizo i DJ Fene serà l’encarregat d’amenitzar la jornada entre concert i concert. També es farà un taller de grafitis a càrrec de Bre Barcelona i hi haurà servei de bar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *