El diputat calellenc Francesc Ten denuncia l’autoritarisme de l’Estat espanyol a la concentració d’avui

El diputat de Junts per Catalunya al Parlament i i director dels serveis territorials del Departament de Cultura a Girona, Francesc Ten, ha participat la concentració en rebuig als cinc mesos d’empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

Ten es troba a Calella en motiu de la presentació del seu llibre, Xamfrà Kon Tiki, que ha fet avui a la biblioteca.

Hem de combinar aquests dos moviments, el del dia a dia, amb actes com aquests, amb la resistència i amb l’objectiu d’on volem anar, que és construir una República lliure, un país millor. L’alt Tribunal destaca, amb molta barra, que el lideratge carismàtic dels líders, dels Jordi’s, dels presos, incrementa el risc de possibles mobilitzacions que alterarien la pau social. Són perversos amb les paraules, no és veritat això. Nosaltres estem en un moviment pacífic per la llibertat que ens estimem molt més la pau social que ells. Ells són autoritaris.

Recordem que Jordi Sánchez i Jordi Cuixart es troben en presó preventiva acusats de sedició des de fa cinc mesos per la manifestació del 20 de setembre i privats de llibertat per risc de reiteració delictiva, el mateix argument que s’esgrimeix per mantenir en presó, també preventiva, a Oriol Junqueras i Joaquim Forn.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *