ERC assegura que van demanar la destitució de Torres (PSC) com a vicepresident de Gestvia, no la seva expulsió

cristina-gomez

La secció local d’ERC ha expressat la seva discrepància amb les declaracions de la diputada socialista, afirmant que la decisió d’activar el 155 i convocar eleccions és una acció absolutament il·legítima.

Així ho ha expressat la líder d’ERC a Calella, Cristina Gómez, en una entrevista a l’Info Migdia.

“Qualsevol declaració que vagi en la línia d’afirmar que tant les eleccions del 21 de desembre són legítimes o que qualsevol actuació en la línia de l’aplicació del 155 és legítima, doncs evidentment, nosaltres hi discrepem. La democràcia per nosaltres significa una altra cosa i per això continuarem lluitant”

Gómez ha afirmat que la decisió del jutge Llarena de mantenir a presó provisional a Oriol Junqueras, Joaquim Forn i als líders de l’Anc i Òmnium Cultural és un “episodi d’absoluta injustícia i indignació“.

“Continuem estant tristos i molt indignats perquè entenem que la lògica que s’està imposant des de fa ja unes setmanes és una lògica absolutament política i no pas judicial. Davant de la notícia que ens confirma que tant l’Oriol Junqueras, com en Joaquim Forn com també els dos Jordis continuaran empresonats, no ens deixa indiferents, tot el contrari. Ens sembla que tornem a estar en un episodi d’absoluta injustícia i d’indignació, en definitiva amb fredor”

La líder d’ERC ha assegurat que el partit va demanar la destitució de Josep Torres com a vicepresident de l’empresa pública Gestvia, però no la seva expulsió.

“Esquerra no ha demanat en cap cas fer fora mai cap electe de cap òrgan democràtic a la nostra ciutat. És a dir, en el context que estem comentant d’aplicació de les mesures del 155 i en totes les conseqüències que això deriven a nivell de la política nacional i en moments d’extrema gravetat que estem vivint, el que el nostre representant va demanar és la destitució com a vicepresident d’aquest òrgan dins una societat municipal com és Gestvia, en cap cas es va demanar la seva expulsió del consell d’administració”

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra de la líder d’ERC a Calella, Cristina Gómez.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat