Xerrada sobre l’eficàcia de les herbes depuratives

herbes

Avui, a les 7 del vespre, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, es realitzarà la xerrada “L’eficàcia de les herbes depuratives” a càrrec de Lídia Barcons.

A la xerrada s’hi explicaran quines infusions o remeis es poden prendre per depurar el cos, la sang, o òrgans concrets, com el fetge o els ronyons. La mateixa ponent ha explicat a l’Info Vespre que la xerrada anirà orientada a resoldre dubtes i a orientar els assistents en aquesta qüestió, ja que cada persona és diferent “Ara molta gent fa coses depuratives, smoothies, sucs de fruita, ia  vegades ho fan molt bé i altres no tant. Potser barregen més del compte, i s’ha de tenir en compte que els sucs de fruita porten sucre i no convenen massa. Si que per un cantó poden depurar però per l’altre  cantó cal saber fer les combinacions correctes“.

Barcons ha dit que cada persona ha d’escollir quins són els productes naturals que li va millor i amb quins se sent més còmode, deixant la recomanació dels experts com un simple consell i no com una obligació. Barcons: “El que diem és: jo t’ho dic, i després tu ho proves i investigues pel teu compte. És molt important perquè les persones no ho fem, això, i a vegades ens quedem amb la primera opinió que ens diuen de les coses. Hi ha moltes opinions i has de seguir la teva intuició, del que no t’acabes de creure o del que no sents que sigui per tu, doncs busca una altra cosa, o indaguem més“.

La directora de Can Salvador de la Plaça, Dolors Llavall, ha destacat que la xerrada és molt entretinguda i aclareix molts dubtes als que hi participen. “Lídia Barcons és una naturòpata que hi entén molt sobre curació a través de les herbes. I és una habitual de cada any. Ella s’ofereix per fer aquesta xerrada als Amics de la Biblioteca i la veritat és que té molt èxit. És molt propera i explica la qualitat de cada herba, i es fa molt entenedor“.

La xerrada està organitzada pels Amics de la Biblioteca i es farà a les set de la tarda.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Lídia Barcons, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *