“El Far” és el nom que agrada tant a l’ajuntament com als professors per a la nova escola

salicrú

L’AMPA encara no ha plantejat la seva alternativa a l’espera que els i les alumnes concloguin el seu procés de recerca i debat i els traslladin la seva decisió. El nou nom de l’Escola Salicrú es decidirà per votació de la comunitat educativa d’entre les propostes que han de presentar els tres actors implicats en el procés, tal com va acordar el Consell Escolar.

Ràdio Calella TV ha pogut saber que ajuntament i mestres i professors de l’escola coincideixen en què és el nom més idoni per rebatejar-la i és aquesta la proposta que defensen.

En cas que la proposta de l’AMPA sigui diferent s’hauria de celebrar la consulta interna per escollir-ne la guanyadora. Hi podran participar els pares i mares dels actuals alumnes. El calendari a seguir encara no està definit però s’hauria de concloure abans que es acabi el curs lectiu.

D’aquesta manera, el nom Carles Salicrú deixarà d’estar vincular al centre educatiu calellenc després de 45 anys. La petició que es va portar en forma de moció al ple municipal, traslladada posteriorment al Consell Escolar, es basa en els pensaments misògins i poc democràtics del teòleg calellenc.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat