Una trentena de joves participaran al torneig de la Copa Festa Major Petita 2018

copa

Tres equips de 10 jugadors disputaran els partits de futbol i bàsquet que formen la Copa Festa Major Petita, un dels projectes guanyadors del Pressupost Participatiu de Joventut que tindrà lloc el dissabte 16 de juny a la zona esportiva de La Muntanyeta. Els equips estan formats per joves d’entre 16 i 18 anys que estudien a Calella.

Els impulsors d’aquest projecte són Manel Lamadrid i Josep López, alumnes de primer de batxillerat de l’Escola Pia. En una entrevista a l’Info Vespre, Lamadrid ha explicat com funcionarà el torneig.

Aquest torneig consistirà en un triangular de tres equips on al final es competirà entre partits de futbol i de bàsquet en les diferents categories que els equips van decidir jugar i cada un jugarà contra els altres dos equips a les dues disciplines i el guanyador del triangular de bàsquet rebrà un premi i el guanyador del triangular de futbol rebrà un altre premi. Tot això es disputarà a la zona esportiva de La Muntanyeta de Calella i serà el dissabte 16 de 10 h a 15 h, aproximadament.

També estava previst que es disputessin partits d’handbol, però finalment només es jugarà a futbol i a bàsquet.

Vam parlar amb els equips que s’havien apuntat, que s’havien apuntat a bàsquet i a futbol. Els hi vam comentar la opció i ells van preferir dur a terme només aquestes dues categories.

Lamadrid ha avançat que si la resposta per part dels joves que hi participen és bona, tornaran a presentar el projecte als pròxims Pressupostos per fer-ne una nova edició.

Havíem pensat que l’any que ve, si veiem que aquest any l’activitat surt bé i a la gent li agrada, tornar-nos a presentar als Pressupostos Participatius i si tornem a sortir guanyadors, tornar a presentar el projecte.

També ha animat a la gent a anar a veure el torneig, que comptarà amb acompanyament musical, i a animar als participants. Entre tots els jugadors es sortejarà una activitat esportiva sorpresa.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Manel Lamadrid, un dels impulsors de la Copa Festa Major Petita.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat