El Far llueix de groc pel Moments de Flors d’enguany

Els 16 espais florals que aquest cap de setmana han estat exposats a Calella han lluït colors molt diversos. En destaca el groc del Far i el vermell de les roses de l’Escola Pia, les façanes de la Plaça de l’Església i l’enginy dels floristes en plantejar espais amb estris, plantes i flors i la música que fan estimular els sentits.

Hi han participat diferents floristes, com Bancells Floristes, la Floristeria Jardí, l’Escola d’Art Floral Smilax, l’Escola d’Art Floral Rosa Valls Formació, Eliseu Paisatgista, Botànic Grup Floristes, Associació de Bonsais Montnegre i IES Euclides, la Floristeria Gloxinia i la Brigada de jardiners de l’Ajuntament.

Els espais florals eresn: el Museu del Turisme, el Claustre de l’Escola Pia, Can Saula, Can Llobet, Can Prat, Can Farran, Can Borràs, Capella de Sant Quirze i Santa Julita, Can Batrina, Pati de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Can Quadras, Can Marré, Balcó de l’Ajuntament i de l’Ajuntament Vell, el Pati Museu-Arxiu Municipal Josep M. Codina i Bagué i Far de Calella.

Més de 37 mil visitants en el conjunt dels espais florals durant el cap de setmana.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *