Gestvia destina l’u per cent del seu pressupost a finalitats socials

Gestvia, l’empresa municipal de la gestió viària de Calella, ha destinat l’ u per cent del seu pressupost, 12.500 euros, per subvencionar cinc projectes de cooperació i solidaritat. Aquesta quantitat representa un increment del 0,3 per cent respecte l’any anterior. L’entrega d’aquests diners es va fer el passat divendres durant un acte a l’Ajuntament en què hi eren presents l’alcaldessa, Montserrat Candini, la regidora de Cooperació, Cindy Rando, el president de Gestvia, Albert Torrent i el gerent de l’empresa municipal de mobilitat, Francesc Coll.

Les entitats que han rebut ajudes són la Fundació Hàbitat Solidari. L’entitat que treballa per garantir l’accés a l’habitatge a persones o famílies en situació de risc ha rebut 2.000 euros.

787A4946També 2.000 euros ha rebut l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital, que desenvolupa diferents programes de voluntariat i projectes assistencials vinculat amb la salut. Des del 2012 Gestvia ha destinat 8.000 euros a l’AVAH.

Càritas Parroquial podrà finançar nous projectes d’inclusió social amb els 1.500 euros que ara rep. Gestvia ha aportat fins al moment 17.500 euros als diferents projectes de l’entitat vinculada a l’Església.

La Fundació Miquel Valls, amb seu a Calella, i que dóna suport als afectats per esclerosi lateral amiotròfica de tot Catalunya, obté 1.000 euros. Des del 2008 ha rebut 11.500 euros.

L’Associació per l’Assessorament Ciutadà ha posat en marxa durant el 2016 un projecte de construcció d’un centre d’acollida per als nens Talibés. L’objectiu és donar suport a nens que acaben sent explotats al Senegal per tal que tinguin un espai on viure. Gestvia hi contribueix amb 3.000 euros.

Per últim, Agermanament Sense Fronteres rebrà 3.000 euros per al manteniment d’una escola per als infants sords del Camerun.

Gestvia ha finançat des del 2005 i fins al 2016 38 projectes de solidaritat i cooperació amb una aportació global de 84.000 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *