“Posem-li Pebrots al Càncer” recapta 2.176 euros a l’Alt Maresme

PEBROTS 2

La sisena edició de la campanya solidària “Posem-li Pebrots al Càncer”, impulsada per la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) i Condis Supermecarts, ha aconseguit recaptar més de 2.000 euros a l’Alt Maresme que aniran destinats íntegrament a programes de suport per a malalts de càncer i les seves famílies. En total s’han venut 1.451 bosses de pebrots solidaris, un de vermell i un de verd, al peu d’un euro i mig. La campanya es va celebrar aquest passat cap de setmana a més de 545 supermercats Condis d’arreu de Catalunya.

A l’espera de les xifres totals, Mari Pera, d’Oncolliga ha celebrat la gran acollida que ha tingut la campanya a l’Alt Maresme on fins al moment s’han comptabilitzat més de 2.000 euros recaptats.

Ha anat molt bé, la gent tenia ganes de col·laborar i gairebé tothom agafava una bossa o més de pebrots. Arenys ha estat tot un èxit, vam vendre 750 bosses, el que representa 1.125 euros. A Malgrat, que també és un supermercat gran com Arenys vam vendre 434 bosses, que són 651 euros. I a Canet, que és un supermercat més petit, i allà van ser 267 bosses o sigui 400 euros. I Pineda encara no tenim les dades.

De fet Pera ha assegurat que dissabte a la tarda ja no quedaven bosses de pebrots.

Pera també ha volgut agrair la gran feina de tots els voluntaris d’Oncolliga Calella que van desplaçar-se fins als establiments Condis d’Arenys, Pineda, Malgrat i Canet, per animar a la gent a participar en la campanya solidària.

Gràcies a les voluntàries que han estat, perquè a vegades si no hi ha voluntaris, la gent no s’atura i no ho compra. A més, el personal del supermercat també animava a la gent que passava per caixa i no en portava, doncs informaven caixa, per tant també molt agraïts a Condis.

Durant les cinc edicions anteriors, la campanya ha contribuït amb més de 380.000 euros en programes de suport i atenció als malalts de càncer i al seu entorn.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat