El Festival Artístic Solidari recapta 1.200 euros a benefici de l’AVAH

festival dansa00000000

El setè Festival Artístic Solidari organitzat per l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital ha permès recaptar 1.200 euros que, ara, serviran per finançar els projectes sociosanitaris que du a terme l’entitat. Hi van actuar escoles de dansa i música de Calella i Canet de Mar a la Sala Mozart, en una nova edició després d’una aturada obligada per la pandèmia que va aplegar a més de 150 persones.

Josep Puig, president de l’AVAH, ha explicat que tots els assistents van fer un donatiu de 8 euros, reduït a 5 pels menors de sis anys. Ara, amb tots els diners de les entrades els permetran cobrir les despeses  dels seus programes assistencials.

Ahir van venir unes 150 persones i ens va permetre recaptar uns 1.200 euros. Estem molt contents, hem tingut un primer semestre de l’any molt aturat, però ara estem recuperant tots els esdeveniments que ens permeten recaptar diners per mantenir tots els nostres programes i, si podem, ampliar-los.

Puig ha celebrat poder anar recuperant de mica en mica el calendari d’activitats solidàries que programa l’entitat al llarg de l’any. Diu que el primer semestre ha estat en blanc, però que amb les activitats organitzades durant la segona meitat d’any, podran tancar el pressupost del 2021 de forma equilibrada.

En la nova edició postpandèmica hi van participar la Big Band formada per alumnes de l’Aula de Música de Can Llobet, juntament amb els alumnes de l’Escola de Música de Canet i el centre de Dansa La Fàbrica. Puig ha agraït el seu compromís per col·laborar amb una causa social.

Van tocar els alumnes de l’Aula de Música de Can Llobet, juntament amb l’Escola de Música de Canet i vam gaudir també d’una exhibició dels alumnes del centre de Dansa La Fàbrica. A nosaltres aquests esdeveniments ens van molt bé per recaptar fons, i a ells per fer una mostra de tot el que han après en els seus centres. Per tant és una mica lligar la tasca social amb la cultural.

De fet, l’associació cobreix les seves despeses amb donacions de particulars i empreses, i bona part amb les activitats benèfiques que organitza al llarg de l’any.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat