Candini, de baixa mèdica per un temps indeterminat

Candini, en l'últim Ple Municipal que va presidir, l'octubre del 2021
Candini, en l'últim Ple Municipal que va presidir, l'octubre del 2021

L’alcaldessa de Calella passarà pel quiròfan per sotmetre’s a una intervenció oncològica i això la mantindrà temporalment allunyada de les seves responsabilitats polítiques i institucionals. Ho ha informat l’ajuntament aquest dilluns al matí, en una nota de premsa en què s’explica que Montserrat Candini està sent atesa des de principis de novembre a la unitat de Ginecologia Oncològica de l’hospital de la Vall d’Hebron. Durant el temps de recuperació, i fins que no es reincorpori a la feina, el primer tinent d’Alcaldia, Marc Buch, assumirà les seves funcions.

En una breu nota de premsa, l’Ajuntament de Calella ha comunicat que l’alcaldessa Montserrat Candini serà sotmesa a una intervenció oncològica en les pròximes setmanes. I que això l’obligarà a prendre’s un temps de descans, també per fer una bona recuperació postoperatòria.

S’explica que els metges que l’estan tractant li han recomanat evitar les situacions d’estrès.

Marc Buch, el primer tinent d’Alcaldia, es posarà al capdavant de l’Ajuntament, assumint temporalment les funcions de Candini fins que es reincorpori a l’activitat política i institucional.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *