El festival NEC porta a Calella el duet Salazar

salazar

El festival NEC porta aquesta nit a Calella a Salazar, el duet format per la cantant salmantina Begoña Salazar (Las Migas) i el pianista guixolenc Xavi Lloses.

Una posada en escena senzilla, honesta i arriscada, tal i com l’ha definit Bego Salazar, que ha trobat en el pianista Xavi Lloses la combinació perfecte de dues persones que venen de mons completament diferents.

Xavi Lloses i jo venim de mons completament diferents; jo vinc d’una família mestissa i castellana, ell de Catalunya. Som diferents però tenim un punt de trobada musical molt maco, sensible, arriscat i honest. Hem fet un treball que, més que flamenc fusió, és quelcom psicodèlic, electrònic, minimalista i flamenc. Té diversos punts de vista.

La ex-vocalista de La Migas afirma que el projecte que ara té a mans, és el que sempre havia somniat.

Jo somiava amb el moment de poder escriure les meves lletres, de poder plasmar-ho tot sense cap mena d’escrúpol. Quan treballes amb gent o per un altre persona, al final ets algú que treballa per algú altre, i no tens tot el poder de decisió. Precisament per això vaig marxar de la banda Las Migas, perquè jo el que volia era fer les meves cançons. Vaig aprendre molt amb elles però el meu moment és aquest.

Com en totes les actuacions que es fan al Far les portes del recinte s’obriran a les 19:30h i hi haurà servei de bar i restauració. Qui ho vulgui pot pujar amb el Carrilet que a les 20:30, 21:00h i 21:30h, i des de la parada de l’Oficina de Turisme, ofereix transport gratuït. La tornada des del Far es fa a les 23:30h i a les 24:00h. Les entrades estan exhaurides.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat