Queden sis pacients ingressats per Covid a l’Hospital de Calella

Foto d’arxiu
Foto d’arxiu

La corba d’ingressats positius per Covid al Sant Jaume de Calella començar a aplanar-se. Ara només queden sis persones ingressades per la malaltia després que en els últims quatre dies s’hagin donat 5 altes, s’hagin registrat 2 ingressos i una defunció. En l’última setmana el centre hospitalari ha passat de tenir 16 llits ocupats per malalts de Covid a només 6. La corporació de Salut del Maresme i la Selva també informa que el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid és de 9 persones.

Pel que fa a les dades epidemiològiques locals també continuen millorant. Tant el risc de rebrot, com la taxa de reproducció continuen baixant en l’actualització de les últimes hores. Segons dades del BIOCOMSC, el risc de rebrot és de 251,6 (molt alt) mentre que la taxa de la RT es manté per sota de l’1, en 0,83, fora de la fase expansiva. La incidència acumulada a 14 dies és de 304,16.

A Calella, en els últims 7 dies s’han diagnosticat 26 nous positius per coronavirus. La xifra a dues setmanes s’eleva als 58 casos.

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva es continua demanant no abaixar la guàrdia i aplicar totes les mesures d’higiene bàsiques com la mascareta, en interiors i exteriors on no es pugui mantenir la distància de seguretat, rentats de mans freqüent, distància i ventilació. A més, de reduir tant com sigui possible la interacció social.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat