El flamenc més entremaliat amb Marinah i Chicuelo

La cantant i vocalista d’Ojos de Brujo i el guitarrista de referència del panorama flamenc actual han plasmat la seva aventura irreverent en el nou disc “Sintonías”.

Creativitat en estat pur amb la rumba com a punt de reunió i improvisació. Al Far de Calella s’hi celebrarà una festa a la qual també hi assisteixen des de Miles Davis o John Coltrane fins a García Lorca o la popular havanera Mi madre fue una mulata.

A les deu de la nit, Carlos Sarduy a la trompeta, teclat i congues; Javi Martín al baix; i David Domínguez a la percussió gaudeixen i fan gaudir d’aquesta proposta musical de Marinah i Chicuelo. El preu de l’entrada és de 8 euros.

Si no tens les entrades anticipades, encara ets a temps de comprar-les a les taquilles, dues hores abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit.

Per arribar al Far de Calella, hi ha un servei de transport públic gratuït amb parada a l’Oficina de Turisme (N-II) a partir de tres quarts de nou del vespre. En cas de pluja, l’espectacle es realitzarà a la Fàbrica Llobet-Guri.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.