Entrades a la venda pel tercer Saló del Manga de Calella

El manga i el culte a la cultura japonesa tornarà a Calella en la tercera edició del Saló del Manga. Hi haurà més de 50 parades amateurs i 10 de professionals que ompliran la sala polivalent de la Fàbrica Llobet. Durant tot el cap de setmana s’han organitzat activitats i tallers: entre els més destacats un de “Para Para”, un estil de ball japonès. Tot plegat, impulsat per voluntaris de l’entitat Shiawasena Zadoku.

El sector manga viu un dels moments més dolços i cada cop suma més aficionats. La força del públic és el que ha empès al fet que se celebri una tercera edició del Saló del Manga de Calella el pròxim 3 i 4 de febrer. Es tracta d’un saló modest organitzat voluntàriament per SK Shiawasena Zadoku, que portarà la cultura japonesa a la Fàbrica Llobet amb més de 50 parades amateur i 10 de professionals.

Tampoc faltarà el concurs de cosplay entre tots els participants que s’animin a anar caracteritzats com un personatge de la seva sèrie favorita d’anime. A més, s’han organitzat diferents trivials amb premis i també tallers que són nous, com el de “pocions de Harry Potter”, tal com explica Elisenda Roig, una de les organitzadores.

Entre les activitats més destacades hi ha un taller de Para Para, un estil de ball en grup que prové del japó. També hi haurà un taller de maquillatge de cosplay i tallers relacionats amb la cultura coreana. Amb tot, les activitats s’estan fent públiques diàriament a través del perfil d’Instagram @salo_manga_calella.

A l’espera del detall del programa complet, l’organització ja ha anunciat que hi haurà una zona de restauració a l’exterior de la Fàbrica Llobet amb foodtrucks.

Les entrades pel tercer Saló del Manga de Calella ja son a la venda a Entrapolis. També es poden adquirir a Matsuri Còmics Calella o bé el mateix moment a taquilla. Tenen un preu de 8 € el dia sencer i també inclouen un DVD i un pòster manga.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *