El Freta recapta quasi 700 euros per a dues escoles del Senegal

Els alumnes de 4rt d’ESO que participen al servei comunitari dedicat a l’ONG Al Karia van muntar dissabte una fira solidària molt concorreguda. Els diners recaptats es destinaran a les escoles Mounting i Koundarakaba del Senegal.

Míriam Reina, professora de Secundària del Freta, ha celebrat l’èxit de la iniciativa organitzada pels alumnes i a la que hi van col·laborar persones alienes al centre.

Hi va assistir molt alumnat de Primària però també gent que no era de l’escola. Gràcies a la difusió de Ràdio Calella TV i de l’AMPA va venir més gent de la que esperàvem. Totes les activitats van anar molt bé i això ho demostra la recaptació de 697,20 euros. Ha sigut tot un èxit.

Ara, els alumnes del projecte comunitari amb l’ONG Al Karia hauran de decidir a què es destinaran els diners de la recaptació. La seva idea inicial era comprar cadires de rodes per als alumnes de les escoles senegaleses.

En principi ells tenen coll avall que compraran la cadira de rodes, però ara han de valorar els diners que tenen i quant val una cadira, aquí també hi ha part de l’aprenentatge. Hauran de mirar si en tenen prou o necessiten un patrocinador que els doni un cop de mà, com l’enviem… Per això ells tenen preparat un pla B per si no surt com tenen pensat.

Aquesta no és la primera vegada que els alumnes de l’Escola Freta col·laboren amb els centres. L’any passat van recaptar fons per fer una rampa a Koundarakaba.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.