El Sidral Solidari, un clam per la pau

“Caminant vers la pau” és el lema del Sidral Solidari del 2024 que se celebrarà aquest dissabte 19 d’abril al Passeig Manuel Puigvert, organitzat pel Consell Municipal de la Solidaritat i l’Ajuntament de Calella. Es tracta d’una iniciativa que convida a la reflexió sobre una temàtica d’àmbit internacional i aquest 2024, amb diversos conflictes bèl·lics sobre el mapa, servirà per fer un clam conjunt per la pau al món. Així s’explicitarà en el manifest que enguany llegirà l’alumnat de l’Escola Freta.

Les activitats del Sidral Solidari 2024 estan obertes a tota la ciutadania. Inclouen des d’un espectacle de màgia, actuacions de dansa o un concert amb el grup The Passengers. També s’oferirà un dinar popular, del que se n’encarregarà Gent de Barri de Pequín. Els beneficis que s’obtinguines es destinaran al fons d’emergència a la franja de Gaza, el territori assetjat per les tropes israelianes en la seva ofensiva contra Palestina.

La programació acabarà amb el sorteig d’una panera amb productes de Comerç Just. També se’n podran comprar a les paradetes que hi haurà instal·lades al Passeig Manuel Puigvert, tot el dia, on hi haurà una carpa amb jocs, tallers i un espai de lectura i pintura, i la mostra d’entitats..

El Sidral Solidari està organitzat pel Consell Municipal de la Solidaritat i l’Ajuntament de Calella, i rep la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Udols de Foc, la Fundació Grup Tercer Món Mataró, l’Associació de Gent de Barri de Pequín i el centre de dansa Bilans.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *