El gimnàs de la Creu Groga reprèn l’activitat limitant a un 15% l’aforament

imatge gimnàs

La fase 1 ha permès la reobertura dels centres esportius, com els gimnasos, per realitzar treball individual, sempre respectant les mesures de prevenció. A Calella malgrat la possibilitat de reobrir els centres, aquests tipus d’equipaments esportius han optat majoritàriament per mantenir-se tancats. El que sí que ha reprès l’activitat avui ha estat el gimnàs Silence Fitness de la Creu Groga. Ho ha fet però amb unes mesures de seguretat molt estrictes i amb nous protocols que els acompanyaran durant la nova normalitat.

L’activitat ha retornat al gimnàs però amb condicionants d’higiene i distanciament social: amb màquines més esponjades en l’espai i gels hidroalcohòlics per a tots als usuaris. Ara cal, a més, demanar cita prèvia i en el cas del gimnàs de la Creu Groga només podran accedir al recinte un total de deu persones per hora. Núria Corrales, gerent del centre calellenc, ha detallat totes les mesures que han aplicat per poder recuperar l’activitat.

Hem sigut més exigents del que ens demana el govern. Volem tornar amb molta seguretat. Hem reduït l’aforament a un 15%. Només deixem entrar 10 persones per hora per entrenar. Les màquines les hem separat a un metre i mig i tenim gels hidroalcohòlics per tots els usuaris. A més, hem habilitat un espai a la pàgina web perquè els socis puguin reservar.

Constantment els responsables del gimnàs netegen i desinfecten les màquines i material que utilitzen els usuaris per deixar-los a punt per a un nou ús.

De moment del gimnàs només funciona la sala de màquines. Els vestidors estan tancats per minimitzar el risc de contagi. El mateix passa amb la piscina que haurà d’esperar a la fase 3 per permetre’n l’ús.

El govern no ha donat ordre de poder obrir-la. Sembla que pot ser a la fase 3 per algun motiu no permeten obrir-les. Però quan la podem obrir farem com amb el gimnàs i intentarem reprendre la nova normalitat amb totes les mesures adients.

Pel que fa a les estades de clubs internacionals, Corrales confia en el fet que de cara al setembre ja puguin acollir algun equip federat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat