Francesc Playà no repeteix a la presidència de Joventut Artística

Imatge d'arxiu

Dona per acabada l’etapa de quatre anys en què ha ocupat el càrrec, satisfet per la feina feta i agraïnt l’ajuda de tota les persones que han format part de la seva junta directiva. Li pren el testimoni Albert Salvanyà, qui ha encapçalat l’única candidatura que s’ha presentat a les eleccions celebrades el passat 20 de juliol. És el codirector de l’última obra estrenada pel grup teatral calellenc, un històric de l’entitat que assumirà la presidència de Joventut Artística de Calella, a tots els efectes i formalment, a partir del mes de setembre. Serà llavors quan també anunciarà la composició de la nova junta directiva.

En una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV, Francesc Playà ha fet balanç dels seus quatre anys a la presidència de Joventut Artística, posant en valor la revitalització del Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella. Es mostra convençut que el certamen, a partir d’ara, es consolidarà i creixerà gràcies al coneixement i la passió i amor pel teatre d’Albert Salvañà, qui ha demostrat ganes i predisposició per fer front a la dedicació que exigeix el càrrec.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Francesc Playa, president sortint de Joventut Artística de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *