El govern crearà una nova consergeria i rehabilitarà les façanes de la Fàbrica Llobet-Guri

La gran afluència de gent a l’equipament públic ha portat a l’equip de govern a traslladar la consergeria a l’entrada de la Fàbrica, per facilitar que els usuaris es puguin informar. És una de les actuacions de millora que té previstes a les instal·lacions, com la creació d’un lavabo a la planta baixa i la rehabilitació de tres de les façanes exteriors.

La primera tinent d’Alcaldia i responsable de Gestió Patrimonial, Núria Parella, ha explicat que es reformarà l’accés del carrer Sant Pere instal·lant la nova consergeria i un magatzem.

Cada dia a la Fàbrica tenim més afluència de gent i necessitem un servei de consergeria a l’entrada que orienti i hem pensat que el millor lloc és fer-ho per l’entrada del carrer Sant Pere perquè és una entrada on s’accedeix a l’Escola Oficial d’Idiomes, a les oficines municipals i a totes les entitats que hi ha al segon pis. Posarem la consergeria allà pel bon funcionament de la instal·lació. No és una obra gaire gran, es tracta de fer una petita consergeria amb tots els equipaments necessaris que necessita el nostre equip de conserges que estarà a l’entrada, al vestíbul, i també es farà un petit lavabo a la planta baixa.

Actualment es troba en fase d’exposició al públic. Des del govern calculen que les obres començaran en un parell de mesos, un cop es faci la licitació.

També està previst restaurar les façanes exteriors, tot i que s’ha dividit en diverses fases per adaptar-se a les necessitats de les entitats que conviuen a l’edifici.

S’ha fet un projecte de rehabilitació de les façanes del carrer Llobet-Guri, de la carretera i del carrer Sant Pere. És un projecte que s’ha fet en tres parts per poder-se anar licitant de mica en mica segons la predisposició econòmica i per adaptar-nos al ritme de la fàbrica. Per exemple, la façana del carrer Sant Pere no la podem fer en èpoques que l’escola està en funcionament, per això, els tècnics van pensar que era millor dividir-ho en tres parts i així podem anar-ho fent al ritme que necessitem.

Parella ha destacat el resultat de les façanes interiors, ja restaurades i pintades, i ha explicat que si s’han arreglat els punts exteriors que podien ser perillosos pels vianants. El pressupost estimat per la renovació de les façanes és de 275.000 euros.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la primera tinent d’Alcaldia i responsable de Gestió Patrimonial, Núria Parella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *