Concert homenatge de la pinedenca Maria Muñoz al cantant de boleros Moncho

La cantant Maria Muñoz en un dels assajos a la Sala Mozart. Foto: Maria Muñoz

Un concert que havia de ser el punt de partida de la gira de Ramon Calabuch, més conegut com a Moncho, però per problemes de salut, no podrà assistir. Tot i les complicacions, Maria Muñoz ha preparat un concert amb moltes sorpreses i estrenes, com és el primer single del seu proper disc o el videoclip del tema “Quién dijo”, en col·laboració amb el cantant de boleros.

En una entrevista a l’Info Vespre, Muñoz ha explicat de què tracta “La mirada de mamá”, la cançó que tocarà per primera vegada en directe.

Estrenem el single del proper disc, que en tota la producció Moncho està implicadíssim, però aquest single és una cançó que vam fer un guitarra que m’acompanya que es diu Jordi Galan i jo, dedicada a una noia que la seva mare va morir fa un any d’Alzheimer. I ella ho explicava amb una pena que jo pensava Déu meu, quina malaltia més maleïda i vaig pensar en fer una cançó i l’estrenarem aquest dissabte.

Una cançó diferent a les que es poden trobar al seu repertori, que es mou en termes romàntics. I és que assegura que «les cançons més boniques de la història s’han fet per un desamor». La cantant pinedenca ha avançat que farà un recorregut per cançons que parlen d’amor i desamor d’autors com Serrat o Víctor Manuel, aquelles que segons Maria Muñoz, arriben al cor de tothom. També tocarà els temes del seu disc.

Un concert que serà un homenatge a Moncho i a Antoni López Cardona, fotògraf pinedenc que ahir va morir, de qui Muñoz destaca el seu somriure i la seva gran qualitat humana.

Maria Muñoz actuarà aquest dissabte a les 21h a la Sala Mozart. Les entrades es troben a la venda al web www.tictactiquet.com i a taquilla al preu de 10 euros.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la cantant Maria Muñoz.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.