El Govern de Calella adjudica els treballs de confecció d’un mural artístic davant l’aparcament del mercat

APARCAMENT MERCAT

El Govern de Calella, format pel PDeCAT i el PSC, ha adjudicat per un import de 21.500 euros la confecció d’un mural artístic a les parets mitgeres que hi ha a l’aparcament del Mercat Municipal.

Els treballs començaran el proper mes de maig i és previst que estiguin enllestits al juny. Tal i com ja vam avançar des de Ràdio Calella Televisió, l’encàrrec s’ha fet a l’artista urbà Bre, que ja va participar al concurs de grafits del carrer Jovara. L’acord es va prendre durant la Junta de Govern Local celebrada ahir dimarts, tal i com explica el tinent d’alcaldia i responsable de l’àrea d’Observatori de Ciutat, Josep Torres: “La dotació pressupostària aproximada és de 21.500 euros, perquè hem de tenir en compte que hem de pintar tota la faça, tota la gran mitgera, que ara està en unes condicions que tothom ja sap, plena de publicitat, dona com molt mala sensació visual. Aquest projecte s’emmarca en allò que nosaltres ja vam treballar en el mandat anterior anomenat Eix Sant Jaume, és una de les accions d’aquest projecte que vam aprovar”.

El mural representarà com una gran façana amb balcons, amb flors i plantes i elements quotidians que segons Torres, faran més agradable l’estètica visual de l’espai: “La idea és no posar cap eslògan, només imitar una façana amb elements com figures, flors, plantes, balconades, a la part de sota dibuixaran com si hi hagués botigues. Segur que quedarà una cosa maca, segur que millor del que hi ha ara”.

Josep Torres recorda que amb aquesta actuació, inclosa al pla d’impuls econòmic anomenat Eix Sant Jaume, es busca donar una imatge més amable, endreçada i artística de la ciutat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat