El musical “JesuCrist SuperStar” acumula ja gairebé 2.000 espectadors en cinc funcions

Un total de 765 persones han assistit a les dues representacions que l’Associació de Teatre Solidari de Calella, l’ATSOC, ha fet del musical “JesuCrist SuperStar” durant aquesta Setmana Santa. En total, i després de 5 representacions, les tres primeres es van fer per Nadal, el musical acumula gairebé 2000 espectadors.

JCSS2017_02El president de l’ATSOC, Ramon de Calasanz, ha avançat que la recaptació d’aquestes dues últimes representacions és d’ aproximadament uns 1.500 euros que es destinaran a finançar el nou musical, Annie, que ja preparen per a La Mataró de TV3 d’enguany.

Ja s’han fet 5 representacions de JesuCrist SuperStar a la ciutat. Les tres primeres van ser per Nadal i la recaptació es va destinar a la Marató de TV3, a l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital i l’Associació Catalana de Trastorns Metabòlics Hereditaris. Ara, amb aquestes dues últimes representacions de Setmana Santa, Jesucrist Superstar ja suma gairebé 2.000 persones de públic.

Els membres de l’ATSOC comencen ja a donar forma al seu nou treball, el musical Annie, protagonitzat per joves i adreçat en aquest cas a un públic més infantil i familiar. Els primers tastets del musical Annie es podran veure a l’agost durant la revetlla d’estiu que l’ATSOC farà per segona vegada.

L’ATSOC va fer el passat 12 de març un càsting per a seleccionar les persones que pujaran dalt de l’escenari el proper desembre, just uns dies abans de la celebració de la Marató de TV3 que enguany estarà dedicada a les malalties infeccioses.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *