El Govern de la Generalitat vol invertir 725.000 euros a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

El projecte de pressupost per al 2020 pactat entre el Govern de la Generalitat i els comuns contempla una partida d’inversió de 725.000 euros per a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que gestiona els hospitals Sant Jaume de Calella i Blanes i altres disposititius de l’àrea. El CatSalut és el representant majoritari al Consell Rector del consorci, que és l’òrgan superior de decisió i gestió.

La tramitació del pressupost ha començat amb l’acceptació per part de la Mesa del Parlament. Ara, els grups disposen de deu dies naturals per presentar esmenes a la totalitat, que es debatran els dies 12 i 13 de febrer. Després de l’acord entre el Govern de Junts per Catalunya i ERC amb Catalunya en Comú-Podem, els vots per tirar endavant el projecte semblen garantits.

Un cop superat aquest primer tràmit, els debats es traslladaran a les comissions sectorials. Els grups podran presentar-hi esmenes fins el 4 de març, que es debatran i votaran en el sí de les mateixes comissions. L’aprovació definitiva dels comptes es preveu pel 18 de març, segons va anunciar el president del Parlament de Catalunya.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *