L’UEH Calella treu el caràcter de campió i guanya a la Coope en un molt bon partit d’handbol

Els calellencs han guanyat 24-23 a la Coope, en un partit molt emocionant.

El visitants han iniciat l’encontre per davant en el marcador (1-2). A partir d’aquest moment, els calellencs han desplegat un gran joc arribant a guanyar de sis gols 12-6 a poc menys de deu minuts pel final de la primera part. Però uns canvis defensius dels de Sant Boi han reduït les diferències fins el 15-13 a la mitja part.

A la represa, els nostres han seguit mantenint diferències de 2-3 gols favorables. A falta de 15 minuts pel final, la Coope ha empatat el partit a 20. Els darrers minuts han estat de dominis alterns en el marcador. Destacar el porter calellenc Rafa Romero, que amb les seves aturades ha acabat donant un important triomf a l’UEHC.