El govern del Consell Comarcal s’uneix al tall de la carretera N-II

El govern del Consell Comarcal del Maresme s’ha unit aquest matí a les protestes de rebuig a la sentència. Aquest migdia s’ha unit al tall de la carretera N-II al seu pas per Mataró. Un centenar de manifestants, entre els quals hi havia el govern del Consell Comarcal, han tallat la via als vols de l’una del migdia. Aquest matí prop d’un centenar de persones ja havien tallat el mateix tram durant una hora.

Un centenar de manifestants s’han concentrat a primera hora del matí davant l’estació de Mataró i han aconseguit tallar la carretera N-II en els dos sentits de la marxa. Una hora més tard, a les 8 del matí la mobilització s’ha traslladat a l’interior l’estació i una cinquantena de manifestants han ocupat les vies. Com a conseqüència, la circulació de la R1 ha estat interrompuda entre Mataró i Vilassar, generant demores de 45 minuts en tota la línia. El tall ha afectat els dos sentits de circulació i ha durat aproximadament una hora. Els mossos d’esquadra han identificat algun dels manifestants que estaven ocupant les vies i la concentració ha quedat dissolta al vol de les 10 del matí. No ha sigut fins a dos quarts d’una quan un altre grup ha decidit tornar a tallar la N-II en el mateix punt. El govern del Consell Comarcal del Maresme ha decidit sumar-se aquest tall de via a l’alçada de l’estació de Mataró. El tall ha durat aproximadament una hora i han reclamat la llibertat dels presos polítics.
El Consell Comarcal ja va suspendre ahir tota l’activitat institucional fins a nova convocatòria com a mostra de rebuig a la sentència del procés. Un dels actes que ha posposat és el Consell d’Alcaldies programat per avui, dimarts.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.