El Govern explicarà aquest vespre les seves accions més importants fetes fins al moment

passem-comptes

Serà aquest vespre durant un acte en què els deu regidors de l’equip de Govern faran balanç de la seva acció des del juny del 2015 fins al moment. Serà a partir de les vuit del vespre a la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell.

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Calella ha convocat aquest vespre un acte públic per donar a conèixer l’acció que ha fet fins al moment i avançar alguns dels projectes que té en previsió pels propers mesos. L’alcaldessa, Montserrat Candini, ha explicat que l’objectiu de l’acte, que té per nom: Passem comptes és explicar en profunditat l’acció del govern municipal des del juny del 2015 fins ara: “Volem explicar els fets des del juny del 2015 fins ara; les qüestions que hem treballat, defensar i tirat endavant en els últims mesos. És un acte que va més enllà del butlletí informatiu que editem, a vegades per qüestió d’espai no es poden abordar els temes en profunditat, i avui ho podrem fer“. 

L’alcaldessa ha avançat que hi participaran els deu regidors que conformen el govern de Calella. Cadascú podrà fer una exposició de la seva àrea corresponent.

Montserrat Candini ha destacat que es tracta d’un format similar a una audiència pública tot i que no ho serà perquè no hi haurà un torn de preguntes del públic. Només serà una exposició de fets.

L’acte es farà a la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell a partir de les vuit del vespre i es podrà seguir en directe per la web de Ràdio Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat