Les tres nenes finalistes al concurs de portades de Cavall Fort expliquen el seu dibuix

capcalera_festa

Normalment les obres finalistes es poden veure a Calella, però aquest any l’Exposició del 32è Concurs de Portades de la revista Cavall Fort no es podrà veure a la ciutat. Estava previst que estigués muntada a la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça durant el mes d’octubre però no ha arribat.

Fonts de la Biblioteca han explicat a Ràdio Calella TV que van fer la petició formal per acollir la mostra, com cada any, però un error d’organització de Cavall Fort ha fet que l’exposició no estigui disponible per venir a Calella.

Ja que no podran veure les portades finalistes a l’exposició, els ensenyem aquí les que són fetes per infants de Calella.

Tres nenes de Calella han quedat finalistes al concurs de portades de la revista Cavall Fort d’aquest 2016. Les tres són del Taller de Dibuix i Pintura d’Anna Vivancos de la nostra ciutat.

martinaEl 32è Concurs de portades de Cavall Fort aquest any tenia com a tema de dibuix “Una festa de disfresses“. Una de les nenes finalistes és Martina Carbonell Torra, de 9 anys. Ella mateixa ha explicat el seu dibuix. “El tema que ens van dir era una festa de disfresses. El dibuix és un escenari on hi ha uns personatges disfressats ballant i cantant. Hi ha tot de gent disfressada, uns que estant intentant pujar a l’escenari, un nen que ha caigut i s’ha fet mal, gent per allà, confeti tirat per terra i coses així, M’agrada molt dibuixar“.

juliaUna altra de les nenes que ha estat finalista és la Júlia Tarinas Viladrich, d’11 anys. També ha explicat què va dibuixar per il·lustrar la seva festa de disfresses. “Vaig dibuixar un espantaocells amb xanques, un personatge d’estil africà i una nena que toca uns bongos. Em vaig inspirar quan estàvem practicant al taller. Hem practicat molt i volia fer alguna cosa diferent“.

dunaI Duna Teys Medina, de 10 anys, també ha quedat finalista d’aquest concurs. Era el primer any que hi participava i es va posar molt contenta. També ens ha explicat el seu dibuix. “Jo vaig dibuixar unes persones disfressant-se d’ocell perquè m’agrada molt fer els detallets dels ocells. Ho vaig pintar de color verd, marró, groc… colors que pugui portar un animal, saps? Els colors dels ocells, perquè si posava un color verd quedava bé per un ànec. Si ficava un color groc per un ànec no quedava bé. A mi m’agrada molt dibuixar, però cada dia no. A mi m’agrada a estones“.

portada-noticia-granElles tres van ser finalistes del concurs de portades de la revista Cavall Fort.

L’autora de la portada guanyadora és Aina Sanfeliu, que té tretze anys i viu a Barcelona.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat