El govern inclou el MUTUR en l’anàlisi dels usos futurs de la Fàbrica Llobet-Guri

848 visites als equipaments museístics de Calella durant el cap de setmana de portes obertes amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni. Un balanç que ha fet públic l’Ajuntament de Calella, qui ha agraït l’interès per descobrir els elements històrics i patrimonials que es conserven i s’exposen, per exemple, al Museu Arxiu o al refugi antiaeri de la guerra civil que hi ha al Parc Dalmau. En tot cas, la proposta més exitosa va ser la visita al jaciment del Roser, amb 173 persones seguint les explicacions de la directora de les excavacions fetes al sector del Roser-Mujal. A l’altre extrem, el MUTUR, amb 66 entrades a l’espai de la Fàbrica Llobet-Guri. Un aspecte analitzat pel tinent d’Alcaldia de Cultura, Josep Grima, que ha confirmat que s’inclourà a l’anàlisi de futur que es farà amb el nou pla d’usos.

En declaracions a Ràdio Calella TV, el tinent d’Alcaldia Josep Grima ha explicat que el MUTUR seguirà funcionant com fins ara a l’espera de tenir els resultats de l’estudi que el plenari ha acordat tirar endavant. Segons ha dit, el museu explica i documenta molt bé la història del turisme a la ciutat.

Grima ha fet balanç de les activitats proposades amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni, que van incloure les portes obertes als espais museístics de la ciutat, que van acabar amb un total de 848 visites.

173 persones van visitar el jaciment del Roser i 106 van entrar al Museu Municipal, on s’hi exhibeixen peces i mobiliari de l’antiga farmàcia Barri, fundada l’any 1919. Gairebé 100 persones van entrar al refugi antiaeri del Parc Dalmau i 82 a les exposicions de la sala de l’Ajuntament Vell.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *