El Gremi d’Hostaleria del Maresme celebra el seu 40è aniversari a Calella

Jordi Noguera, president del Gremi d'Hosteleria del Maresme
Jordi Noguera, president del Gremi d'Hosteleria del Maresme

L’actual Junta Rectora del Gremi commemorarà aquesta efemèride amb un acte acadèmic al Museu del Turisme i un dinar de celebració a l’Hotel Bernat II, a Calella el dijous 21 de setembre.

Celebren que fa 40 (1977) anys un grup d’empresaris liderats per l’emprenedor calellenc Ramon Bagó i Agulló, el seu primer president, van fundar el Gremi d’Hostaleria del Maresme i des d’aleshores han vetllat pels interessos dels establiments del ram, afrontant noves exigències per la innovació i la competitivitat de l’economia local maresmenca.

Pel pròxim dia 21 de setembre la Junta Rectora del Gremi, que presideix el pinetenc Jordi Noguera i Martorell, ha organitzat un acte acadèmic al Museu del Turisme, on es duran a terme sessions de treball per reflexionar sobre la marxa del turisme a la Costa Barcelona Maresme, els reptes del sector turístic a l’Estat Espanyol, abordar les propostes de corresponsabilitat existents entre el sector públic i privat com a instrument de creació d’actius en el territori, de creació de producte i de promoció.

En acabar les sessions tindrà lloc un dinar de companyonia a l’Hotel Bernat II de Calella, presidit pel director general de turisme de la Generalitat de Catalunya, Sr. Octavi Bono i Gispert, qui clourà la diada i tindrà lloc el lliurament de distincions.

Podeu recuperar l’entrevista sencera a Jordi Noguera, president del Gremi d’hostaleria, que ha fet un repàs de les conferències de la celebració:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat