El Gremi d’Hostaleria del Maresme celebra el seu 40è aniversari a Calella

Jordi Noguera, president del Gremi d'Hosteleria del Maresme

L’actual Junta Rectora del Gremi commemorarà aquesta efemèride amb un acte acadèmic al Museu del Turisme i un dinar de celebració a l’Hotel Bernat II, a Calella el dijous 21 de setembre.

Celebren que fa 40 (1977) anys un grup d’empresaris liderats per l’emprenedor calellenc Ramon Bagó i Agulló, el seu primer president, van fundar el Gremi d’Hostaleria del Maresme i des d’aleshores han vetllat pels interessos dels establiments del ram, afrontant noves exigències per la innovació i la competitivitat de l’economia local maresmenca.

Pel pròxim dia 21 de setembre la Junta Rectora del Gremi, que presideix el pinetenc Jordi Noguera i Martorell, ha organitzat un acte acadèmic al Museu del Turisme, on es duran a terme sessions de treball per reflexionar sobre la marxa del turisme a la Costa Barcelona Maresme, els reptes del sector turístic a l’Estat Espanyol, abordar les propostes de corresponsabilitat existents entre el sector públic i privat com a instrument de creació d’actius en el territori, de creació de producte i de promoció.

En acabar les sessions tindrà lloc un dinar de companyonia a l’Hotel Bernat II de Calella, presidit pel director general de turisme de la Generalitat de Catalunya, Sr. Octavi Bono i Gispert, qui clourà la diada i tindrà lloc el lliurament de distincions.

Podeu recuperar l’entrevista sencera a Jordi Noguera, president del Gremi d’hostaleria, que ha fet un repàs de les conferències de la celebració:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *