Les dues “s” del mercat de segona mà que organitza la Cívica Capaspre

La Cívica Capaspre farà demà l’edició primavera del mercat solidari de segona mà, que serà a benefici de la Fundació Hàbitat Solidari. Les paradetes es començaran a muntar a la Plaça de l’Església i de bon matí, amb l’ajuda dels usuaris del Club Social l’Encenall, i s’hi podran comprar tot tipus d’articles usats a preus simbòlics, a partir de 50 cèntims d’euros. Hi haurà on triar i remenar i, també molt important, tothom podrà contribuir a reduir la quantitat de residus que es generen a la ciutat donant una nova oportunitat a objectes abocats a acabar a les escombraries.

El mercat solidari de segona mà a benefici de la Fundació Hàbitat Solidari contribueix també a la sostenibilitat mediambiental, allargant la vida d’objectes en desús que potser acabarien a la deixalleria o a la brossa.

Maria Antònia Pujol, de la Cívica Capaspre, ha comentat a La Ciutat que hi haurà una oferta molt variada i extensa d’articles que es poden a la venda a preus molt i molt econòmics.

L’any passat, la recaptació de la iniciativa solidària de la Cívica Capaspre va fregar els 3.000 euros. Esperen que el bon temps els ajudi a igualar o superar la xifra, que serà també un impuls per ajudar a garantir un sostre en condicions a famílies que estan en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió, la missió de la Fundació Hàbitat Solidari.

El mercat funcionarà de 10 a 20.30h a la Plaça de l’Església.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.