El Grup Kakaiba presenta “Fulmonti” al concurs de teatre amateur

És l’adaptació teatral de la famosa pel·lícula anglesa “The Full Monty”, que es va estrenar fa 20 anys i va guanyar un Òscar per la seva banda sonora. Una comèdia amb bones dosis de denúncia sobre els efectes que ha tingut la revolució tecnològica en la indústria, i especialment el sector de la metal·lúrgia predominat a Yorkshire, on viuen els protagonistes de la història. Es queden a l’atur i se les empesquen per trobar una altra via per subsistir i mantenir a les seves famílies.

Gaz, un dels treballadors afectats, pot perdre el dret de veure el seu fill si no paga la pensió i això el condueix a una situació desesperada que fa que se li acudeixi organitzar un espectacle de boys amb els seus amics.

La companyia sabadellenca Kakaiba farà reviure aquest diumenge a l’Orfeó aquesta història que combina lluita contra l’adversitat, tendresa i sentit de l’humor. Vicenç Peig l’ha adaptat i en dirigeix l’obra.

La representació serà aquest diumenge a les 18.30h. Entrades a la venda a taquilla el mateix dia entre la una i les dues del migdia, i una hora abans de la funció.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *