El grup Les Torretes organitza un concert per presentar-se als joves

Les Torretes es presentarà públicament a Calella amb un concert a la Fàbrica Llobet-Guri, aquest dissabte a la nit. Són una colla de joves de la ciutat que van presentar-se a la convocatòria del 2015 del projecte participatiu “Què faries per Calella?” defensant la creació d’una assemblea juvenil per implicar el col·lectiu en el debat i la presa de decisions sobre qüestions que els afecten d’una manera directa. La seva proposta va resultar-ne guanyadora però no van poder materialitzar un dels punts bàsics: l’obertura d’un punt de reunió. Aprofiten els diners concedits per organitzar aquesta nit de concerts i, d’aquesta manera, captar l’atenció dels joves calellencs. Per això, muntaran una parada d’informació i els membres del grup Les Torretes aniran identificats per a aquells que estiguin interessats en involucrar-s’hi.

farfest2015El FarFest 2015 serà el pretext perquè els joves de Calella coneguin el grup Les Torretes, interessats en despertar el col·lectiu juvenil i fer que s’impliquin en aquelles qüestions de ciutat que els toquen directament, fomentant el debat i la reflexió, i amb clara voluntat propositiva en àmbits com la formació i l’oci.

Aquest va ser el projecte que van presentar a la convocatòria del 2015 de la iniciativa participativa Què faries per Calella?, però que no s’ha pogut realitzar. Per això, organitzen el concert, que tindrà lloc aquest dissabte a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri (23.30h). Allà, els membres del grup hi tindran un punt d’informació per sumar gent a la seva assemblea, amb la mirada posada a la pròxima convocatòria del participatiu.

“Hem volgut fer aquest concert amb els diners perquè el local no el vam trobar. Volem d’aquesta manera fer-nos més forts, reunir a més joves per portar-los a l’assemblea, i entre tots idear un projecte per presentar-lo”, ha explicat Carles Mir, del grup Les Torretes.


El FarFest 2015 inclourà les actuacions dels grups Goddog i Matching Ratio, i de Majora’s Dj. Com a caps de cartell, els torderencs Insane Job, que portaran el seu repertori de versions de música rock, ska i reggae.

Les entrades seran gratuïtes i hi haurà servei de barra a preus populars, de la qual se n’encarregaran els Udols de Foc, la colla de diables de Calella.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *