El Grup Pa, Vi i Moltó organitza la benedicció dels animals amb motiu de Sant Antoni Abad

Celebració de la festa de Sant Antoni Abat a Calella, l'any 2016
Celebració de la festa de Sant Antoni Abat a Calella, l'any 2016

Aquest diumenge es commemora la festivitat de Sant Antoni Abat, patró dels animals. El Grup Pa, Vi i Moltó, amb el seu president, Jaume Pruna, al capdavant, han organitzat la tradicional benedicció dels animals.

La benedicció serà a les 13.00h a la plaça de l’Església, on l’alcaldessa atorgarà les medalles. Ho ha explicat Jaume Pruna en declaracions a Ràdio Calella TV.

Com cada any a la plaça de l’Església, el senyor rector farà la benedicció dels animalons, animals domèstics com és normal, i si hi hagués algun animal o alguna bèstia que no estigui a l’alçada del que nosaltres pretenem, si a última hora pogués fer la benedicció també li farien.

El president del Grup Pa, Vi i Moltó ha explicat que enguany celebren el 50è aniversari de l’entitat, una efemèride que volen compartir amb tots els veïns i veïnes de Calella.

Aquest any celebrem el 50 aniversari de la fundació del Grup i volem fer una festa dedicada a tots els ciutadans de la nostra ciutat i també d’una manera molt especial a l’Ajuntament i a totes aquelles entitats que ens han ajudat a arribar a aquests 50 anys. Començarà el 31 de març amb un homenatge que ens fan els Amics de la Poesia i després quan faci més bon temps, entre maig i juny, faríem la gran festa de cara a tot el poble. Encara estem estudiant el que farem, però volem donar les gràcies a tota aquesta gent que ens ha aguantat tants anys i a tots els nostres socis i els nostres amics que ho han fet possible durant aquests anys.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Jaume Pruna, president del Grup Pa, Vi i Moltó. 

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Regina Carbó escrigué:

    Avui plovent es farà igualment la benedicció dels animals a Calella?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat