El local, tancat i buit de trastos l’endemà de l’operatiu de neteja

db9d950a-74f9-4133-bbd7-a0c04bc8e3fb

Fins ben entrada la nit es va allargar l’operatiu municipal per netejar d’andròmines i brutícia el local de la planta baixa de l’edifici a mig construir que hi ha al carrer Sant Jaume. Es van arribar a omplir sis camions que van portar el material a la deixalleria de Calella, i altres dos contenidors plens que es van dirigir directament a la planta incineradora de Mataró. Els treballadors de la Brigada Municipal van estar treballant-hi fins les vuit del vespre, i en finalitzar es va procedir al tancament dels accessos al local.

El tractament desinfectant contra rates i altres plagues també s’ha aplicat a aquesta hora a tota la superfície, atacant així una de les principals preocupacions del veïns.

La persona que hi ha estat dormint en els últims mesos, i que pateix la síndrome de diògenes –confirmat per l’alcaldessa-, ha refusat l’oferta de reallotjament que se li va fer ahir per part de l’Ajuntament. No obstant això, s’està treballant amb la seva família, amb qui els responsables municipals s’han reunit aquest mateix matí, per intentar millorar les seves condicions de vida. Un seguiment que s’insisteix s’ha estat fent en els últims mesos.

Recordem que Montserrat Candini va confirmar ahir que un familiar directe ha iniciat el procés judicial per aconseguir la seva incapacitació. Això hauria resultat clau per obtenir el permís per actuar dins el local.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat