“Dones com jo” al Concurs de Teatre Amateur

El Grup de Teatre Solidari de GEA posa en escena, aquest diumenge a l’Orfeó, una comèdia dramàtica protagonitzada per quatre dones que es reuneixen en un vell despatx d’advocat, on parlen de les seves emocions, frustracions i il·lusions. És la proposta teatral del cicle teatral amateur que convoca Joventut Artística, amb entrades a la venda el mateix dia de l’espectacle a taquilla.

És una obra original del dramaturg català Pau Miró que gira al voltant de la trobada de quatre dones: una biòloga que treballa en un peatge, una arquitecte sense feina, una arqueòloga que fa el que pot, i una mestra a qui acaben d’acomiadar.

Mentre reflexionen sobre l’ofici extremadament dur de ser dona a prop dels 50, es produeix un gir insospitat: troben per casualitat una maleta que introdueix suspens a la trama.

El Grup de Teatre Solidari de Gea XXI és la companyia que participa aquesta setmana al Concurs de Teatre Amateur “Premi Ciutat de Calella”. La representació es farà a les 18.30h a l’Orfeó. Entrades a la venda el diumenge d’una a dues de la tarda, i una hora abans de l’espectacle.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *