El Manchester City arriba a l’estadi de Montilivi amb un autocar d’Autocars Calella

Avui es juga el 41è Trofeu Costa Brava on el Girona FC juga contra el Manchester City al camp del Girona, l’estadi Montilivi. El club anglès ha escollit un autocar de l’empresa Autocars Calella per portar l’equip al camp.

Tot ve de l’acord que l’empresa Autocars Calella té amb el Girona FC que ha permès que el Manchester City arribés a un acord amb l’empresa de Calella per a portar l’equip fins a l’estadi Montilivi on avui es juga el partit del Torneig Costa Brava.

L’empresa és la responsable de portar l’equip gironí en autocar per les destinacions peninsulars. Es tracta d’un autobús Irizar model I8 amb les màximes prestacions que pot tenir un autocar d’aquestes característiques. En tot l’estat Espanyol només hi ha tres autocars com aquest, un porta el primer equip del Real Madrid, l’altre l’Eibar FC i el Girona FC.
autocar_gironafc
L’autocar, que permetria portar un total de 72 seients, està dissenyat al seu interior per portar 40 butaques de pell amb reposapeus, tauleta i endolls individuals per carregar telèfons i connexions USB, llums individuals per fer el viatge més confortable. A l’interior s’hi pot trobar un lavabo i un espai on es poden trobar 3 neveres i cafeteria. L’autocar disposa de connexió wifi a internet en itinerància i 4 televisors per poder veure canals per satèl·lit. Tot un luxe que el Girona FC gaudeix en els seus viatges en aquesta pròxima temporada a primera divisió.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *