Nit d’havaneres al Passeig Manuel Puigvert amb el grup Neus Mar

Avui a dos cuarts de 8 hi haurà actuació d’havaneres al Passeig Manuel Puigvert amb la formació musical Neus Mar, que a la vegada és la veu femenina solista del grup. Ho organitza l’Agrupació Sardanista de Calella.

El seu president, Ramón Pedemonte, ha explicat en una entrevista a l’Info Vespre que no és un grup habitual d’havaneres. “A la majoria de grups, són els homes els que canten. Porten cinc músics darrera: violí, percusió, guitarra, trompeta”, ha dit.

Els músics que acompanyen a Neus Mar són Emilio Sánchez a la guitarra, Pep Rius al contrabaix, Toni Gadea a la percussió, Florenci Trullàs al violí i Ivó Oller a la trompeta.

Actualment està presentant arreu el seu darrer treball discogràfic “Aigua de flors”, un disc amb temes propis i adaptacions de Lluís Llach, Serrat i Carlos Cano, abraçant altres sonoritats cubandes i llatines.

Aquest any van va ser el primer grup en tocar a la tradicional cantada d’havaneres de Palafrugell, a principis de juliol, i d’acord amb el gust del President de l’Agrupació Sardanista va ser el millor. I tot i que fa més de 14 anys que Neus Mar està damunt dels escenaris no han vingut mai a Calella.

Amb l’actuació, l’Agrupació Sardanista ha volgut innovar i popularitzar les havaneres a altres públics. “Els vam contactar perquè no siguin sempre havaneres iguals, fa tres dies que hi van haver les del Barri de Pequín i aquestes seran diferent. A la mitja part de les havaneres l’Agrupació Sardanista donarà un xarrup de moscatell a tots els asistents”, ha comentat Pedemonte.

Després d’aquest avanç final no us podeu perdre l’actuació de dos quarts de vuit al Passeig Manuel Puigvert.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *