El menjador social de Poblenou tornarà a donar sopars

Voluntaris del menjador social de Poblenou (imatge d'arxiu)
Voluntaris del menjador social de Poblenou (imatge d'arxiu)

Després de les crides fetes pels responsables de la Parròquia de Sant Joan Baptista i Càritas Poblenou, el menjador social del barri pinedenc compta amb les persones necessàries, i unes quantes més, per poder tornar a oferir sopars a partir del desembre. A finals de juny es va tancar i l’objectiu era reobrir-lo per donar un plat calent a les persones que no tenen recursos o possibilitats de preparar-se’l.

La reobertura del menjador social de Poblenou per donar sopars l’ha confirmat el responsable de Càritas, Juan Marín, a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Hi ha hagut una resposta realment magnífica de la població que s’han bolcat trucant, amb això nosaltres podrem obrir i, fins i tot, no ampliar perquè són la gent que són però sí donant més facilitats als voluntaris, que potser no hauran de tenir un compromís setmanal sinó de 15 dies.

El menjador social recuperarà l’àpat de nit al desembre, també amb el clar objectiu de combatre la baixada de temperatures per l’hivern. Els usuaris, segons ha recordat Marín, són de diverses poblacions de l’Alt Maresme, entre les quals Calella.

Aquest menjador social va sorgir de la unió de diverses entitats, entre les quals les Càritas de Calella, Pineda i Poblenou, tot i que la gestió és d’aquesta última. També venen algunes persones de Malgrat de Mar, usuaris dels Serveis Socials de Pineda i Calella, i gent que rep l’alta de l’Hospital Sant Jaume.

El responsable de Càritas Poblenou ha recordat la determinació de mossèn Ramón Masachs, qui va ser rector de la Parròquia de Sant Joan Baptista fins aquest passat mes d’agost, de tirar endavant aquest servei per a la comunitat quan s’estava vivint l’episodi més cru de la crisi econòmica.

A continuació podeu recuperar-ne l’entrevista.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat