El mercat solidari de segona mà de la Capaspre es farà aquest dissabte

Degut a la pluja de dissabte passat, l’Associació Cívica Capaspre va suspendre a última hora l’edició tardor del mercat solidari de productes de segona mà. Es farà aquest 15 d’octubre, en el mateix format, entre les deu del matí i dos quarts de nou del vespre. Les parades estaran instal·lades a la Plaça de l’Església i s’hi podrà trobar tot tipus d’articles: roba i complements, parament de la llar, mobles i petits electrodomèstics, etc. Posposar-ho una setmana també permet a l’organització allargar uns dies més la crida perquè els calellencs i les calellenques els portin objectes en bon estat. Els punts de recollida són el Taller Martí (Indústria, 123), Arreglat i planxat (Moragas, 72) i local del carrer Amadeu, 82.

Maria Antònia Pujol, presidenta de l’Associació Cívica Capaspre, ha explicat el perquè de la decisió de dissabte de suspendre l’activitat i celebra que les previsions meteorològiques apuntin a un cap de setmana d’ambient gairebé primaveral.

Per l’estructura de tot el que hi portem, si plou, se’ns pot fer malbé perquè resulta difícil de recollir, i sempre preveiem reservar una altra data, que en aquest cas serà aquest dissabte 15 d’octubre. I pel que diuen els meteoròlegs, sembla que ens farà un dia molt bonic.

Els articles que hi haurà al mercat solidari de segona mà són objectes en bon estat que es podran comprar a canvi d’un donatiu.

Amb pocs diners a la cartera, podran comprar articles que facin il·lusió, alguns curiosos, perquè potser ens recorden coses que tenien els nostres avis i àvies (…) Sempre és un mercat benèfic, i enguany els beneficis seran per a l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital.

El Mercat solidari de segona mà a benefici de l’AVAH es farà aquest dissabte 15 d’octubre, a la Plaça de l’Església, de 10 a 20.30h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *