El Ministre de Foment visitarà dissabte Pineda de Mar

Passeig de la Platja de Poblenou

Ho farà per un acte de partit: assistir a la revetlla que organitza l’agrupació local del PSC. Amb tot, l’alcalde Xavier Amor no deixarà escapar l’ocasió per presentar-li al nou titular de Foment el projecte de millora de la façana marítima de Pineda de Mar que el consistori vol acabar de desenvolupar, amb una primera fase ja inaugurada que ha estat la del parc infantil del barri de Poblenou. La intenció del consistori és completar l’actuació fins arribar al terme municipal de Calella, però necessita la conformitat del Ministeri i alhora de la Generalitat de Catalunya perquè pertany a la zona de protecció especial marítim-terrestre. Amor ho ha confirmat en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

L’alcalde de Pineda de Mar ha fet notar que el canvi de govern a l’Estat espanyol ha contribuït a començar a desencallar un projecte que fa temps arrosseguen.

Amb la nova delegada del Govern se’ns ha posat molt a tir. Dissabte tindrem al ministre de Foment i serà una bona ocasió per desencallar aquest tram i abans de l’estiu ja tenir feta la connexió amb Calella.

L’objectiu és completar la urbanització del passeig marítim, a excepció de tot el tram de la Platja dels Pins que es vol preservar com a espai natural.

Primera fase: un parc infantil adaptat per a tot tipus de capacitats

La reforma i urbanització del passeig ha conclòs la seva primera fase, aquest cap de setmana, amb la inauguració del parc infantil i esportiu a la Platja de Poblenou. Ocupa una superfície de 600 metres quadrats, presidit per un gran vaixell on hi ha diversos elements per exercitar-se i jugar, adaptat per a gent de totes les edats i també capacitats físiques i mentals.

parc infantil vaixellLa instal·lació està situada a primera línia de mar i permet accedir directament a la platja per mitjà d’una passera. L’alcalde de Pineda de Mar ha posat de relleu el potencial inclusiu del nou parc, que es promociona alhora com el primer gimnàs a l’aire lliure de l’Alt Maresme.

Pensem que no és un parc per Pineda sinó per tot el territori, també per Calella. Està en un punt cèntric que s’hi arriba tot caminant pels passejos. Ahir que hi havia molta gent ja s’hi estava bé, però aquest matí ja l’han visitat grans i petits, que s’ho passen molt bé al vaixell que hi hem col·locat.

Diverses lones en formes de triangles es distribueixen per l’àrea de 48 metres de llarg i 13 d’ample oferint zones d’ombra als usuaris. En el seu disseny, l’Ajuntament de Pineda de Mar ha comptat amb l’assessorament del veí Álex Morente.

A continuació podeu recuperar l’entrevista a l’alcalde Xavier Amor.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *