El Museu del Turisme s’inunda per segona vegada en poc més d’un mes

whatsapp-image-2016-11-22-at-11-05-11

El ruixat d’aquesta matinada, curt però intens, ha tornat a afectar el Museu del Turisme. S’hi ha acumulat un dit d’aigua, que fins ben entrada la tarda han intentat retirar els treballadors municipals. Fonts de l’Ajuntament de Calella han explicat a Ràdio Calella TV que l’aigua s’ha colat a l’interior de l’equipament pels baixants de la teulada de la Fàbrica Llobet-Guri, que està en obres. Farà poc més d’un mes també es va inundar, coincidint amb la forta tempesta que va caure al conjunt del Maresme.

whatsapp-image-2016-11-22-at-11-42-56_5La pluja d’aquesta matinada ha deixat uns 18 litres per metre quadrat a Calella, segons informacions meteorològiques, i això n’hauria estat el detonant. L’equipament cultural està ubicat a la planta semisoterrània de la Fàbrica Llobet-Guri amb un accés des del carrer Sant Pere amb certa inclinació.

Fins aquesta tarda els operaris municipals han estat treballant per retirar l’aigua, que en principi no ha malmès el material del fons expositiu. Aquesta tarda l’Ajuntament ha instal·lat una nova canal de sortida per conduir cap a l’exterior l’aigua de l’interior de la Fàbrica Llobet-Guri, i evitar així que es coli dins el Museu del Turisme.

La d’avui és una situació gairebé calcada de la que es va produir el passat 12 d’octubre, quan un fort ruixat de llarga durada va afectar al conjunt del Maresme, provocant inundacions en baixos i espais soterrats.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat